Prijzen

Prijzen zijn soms moeilijk te bepalen. Zaken die een bestrijding bemoeilijken beïnvloeden de prijs: Waar bevind het probleem zich? Hoe groot is het probleem? Welke ruimtes horen bij de bestrijding? Welke materialen of bestrijding wordt er ingezet?

Klem ongediertebestrijding gelooft in kwaliteit, service, betrouwbaarheid en oplossingen. We staan om deze reden uitgebreid stil bij de inventarisatie & determinatie van het probleem. Hier worden adviezen en oplossingen besproken. Op lange termijn betaald de kwaliteit, betrouwbaarheid en service zich uit. Doen wat moet zodat u geen probleem meer heeft!

Tarieven:

Hieronder treft u enkele tarieven ter indicatie. Elke plaag is uniek in zijn soort en omvang, een exactere prijsopgave kan dus geboden worden na contact / bezoek op locatie.

Muizen: vanaf € 75,00 incl. B.T.W. voeren wij muizenbestrijdingen uit. Ter plaatse zal beoordeeld worden wat nodig is om uw probleem op te lossen.

Ratten: vanaf € 75,00 incl. B.T.W. voeren wij ratten bestrijdingen uit. Ter plaatse zal beoordeeld worden wat nodig is om uw probleem op te lossen.

Bedwantsen: Prijsindicatie kan niet gegeven worden. Dit zal ter plaatsen beoordeeld worden. Prijs is afhankelijk van de methode van bestrijding en de ruimtes die behandeld dienen te worden.

Spinnen: We kunnen spinnen binnenshuis bestrijden met biociden. Deze bestrijding zal vanaf € 100,00 incl. B.T.W. uitgevoerd kunnen worden. Buitenshuis kunnen spinnen geweerd worden. Prijzen variëren tussen de € 40,00 – € 250,00 incl. B.T.W. Ter plaatse beoordeeld worden wat uw prijs zal worden.

Wespen: Wespen en hoornaar bestrijden wij voor € 65,00 incl. B.T.W. Mochten er zaken zijn die de bestrijding bemoeilijken zal ter plaatse beoordeeld worden welke bijkomende kosten gemaakt moeten worden.

Mieren: Mieren kunnen bestreden worden vanaf € 60,00 incl. B.T.W. Ter plaatse zal beoordeeld worden wat nodig is om uw probleem op te lossen.

Vliegen: Vliegen kunnen bestreden worden vanaf € 60,00 incl. B.T.W. Ter plaatse zal beoordeeld worden wat nodig is om uw probleem op te lossen.

Houtaantasters: Wij rekenen € 4,50 per m2 incl. B.T.W. in de bestrijding van houtaantastende insecten zoals de gewone houtworm of boktor. Bij grote objecten zal de prijs per m2 dalen. Dit kan het beste ter plekke beoordeeld worden.

Vogeloverlast: ter plaatse kan er een prijsopgave gemaakt worden. Welke materialen gaan we gebruiken en hoe komen op de probleemlocaties? Is er een hoogwerker nodig? Moeten we werken met veiligheidsmiddelen? Betreft het een monumentaal pand? Deze zaken zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs.

Contracten:

Klem bied ook de mogelijkheid tot een meer langdurige samenwerking in de vorm van contracten. Op locatie zal beoordeeld worden wat er nodig is om voor u tot een sluitend plan te komen om plaagdieren te weren of te bestrijden. U ontvangt na inspectie een prijsopgave in de vorm van een offerte. Deze offerte is afgestemd op uw specifieke wensen, werkwijze en protocollen.

Voorrijkosten:

Er worden in een straal van 20 km rondom Waalwijk geen voorrijkosten gerekend. Buiten deze straal rekenen wij € 0,50 excl. B.T.W. per km heen en terugreis.

Materialen:

Klem ongediertebestrijding is in het bezit van diverse lijmvallen, vangmechanismen, klemmen, bakken, enzovoorts. Veelal zijn de kosten van deze materialen verrekend in de kosten van de bestrijding. Is het noodzakelijk meer materialen in te zetten dan meegenomen in de kostenberekening zullen deze worden doorberekend in de prijs.

Klem ongediertebestrijding is in het bezit van bedrijfsmiddelen om tot een goede bestrijding te komen. Mochten er toch zaken nodig zijn om de bestrijding uit te voeren zullen deze volledig doorberekend worden op de voor een bestrijding. Hierbij moet gedacht worden aan kosten van bijvoorbeeld huur van een hoogwerker.